ارسال شده توسط : اشرفی
تلفن: 09192790352
پرسش از آگهی دهنده
قیمت
تماس بگیرید (درخواست
قیمت)
نحوه اثر: بازدارنده رشد جوانههای انتهایی
نحوه جذب و انتقال درگیاه: جذب از طریق ریشه و یا هیپوكوتیل و دارای انتقال محدود در گیاه
ماندگاری در خاك(نیمه عمر): 100 روز
موارد مصرف در ایران :
علفهای هرز یکساله در یونجه، شبدر و پیاز
موارد مصرف در سایر کشورها :
علفهای هرز پهنبرگ یکساله در سنبل ختایی، بادرنگ، ریحان، برگ بو، انگور سیاه، گل گاوزبان، انواع کلمها، برگهای کرفس، پیاز کوهی، گل مریم، گشنیز، شوید، شنبلیله، انگورفرنگی، تره فرنگی، به لیمو، مرزنگوش، نعناع، گوش فیل، گل لادن، جعفری، تمشک، رزماری، نسترن، سداب، لوبیای رونده، توت روباه، مرزه، ترشک، کلزای بهاره و زمستانه، توت فرنگی، ترخون، آویشن، ترب،شلغم، تاجریزی سیاه در لوبیاهای کوتاه و سفید، سیزاب در چمن، سیب زمینی خودرو در لوبیاهای کوتاه و سفید .
راهنمای مصرف :
• مقدار مصرف علفكش 8 تا 12 كیلوگرم در هكتار توصیه میشود .
• علفهای هرز را از قبل از کاشت یا بعد از كاشت و قبل از رویش علفهای هرز و اوایل رشد آنها سمپاشی کنید .
• بهترین زمان كنترل سیزاب نازک در چمن زمانی است كه علف هرز در حال رشد فعال باشد .
• فاصله زمانی سمپاشی تا برداشت علوفه حداقل 3 روز است. در فاصله 60 روز مانده به برداشت محصول نیز نباید عملیات سمپاشی انجام شود .
• بعد از سمپاشی وجود رطوبت کافی در سطح خاک برای تأثیر بهتر علفکش ضروری است .
• بهترین زمان سمپاشی در زراعت توت فرنگی بعداز کاشت و استقرار نشاءها و در مزرعه احداث شده در اوایل فصل رشد میباشد .
• بهترین زمان سمپاشی در زراعت یونجه بعد از بذرپاشی و قبل از رویش یونجه است . وجود رطوبت در قشر فوقانی خاک برای تأثیر بهتر علفکش ضروری است .
• داكتال جهت كنترل سس نتایج خوبی به دنبال دارد .
• کشت چمن و سایر محصولات به ترتیب در طول 2 و 3 ماه بعد از مصرف علفکش توصیه نمیشود .
• روی نسترن و لوبیای رونده گیاهان زینتی متفاوت، توت فرنگی و چمن به تنهایی مصرف شود. برای کلمها، پیازها، تره فرنگی، گل مریم، گیاهان زینتی و توت فرنگیهای جایگزین شده و میوههای نرم تازه کاشته شده در اختلاط با پروپاکلر استفاده شود .
• در مزارع روی کلم قبل از رویش و یا بعد از مرحله 3 تا 4 برگی توصیه میشود .
فروش عمده و خرده انواع بذر صیفیجات و سموم کشاورزی
با بیش از 15 سال سابقه
جهت سفارش با شماره درج شده تماس ح